Części zamienne

 Korpus 970.01.01.00.001 Kraj – 4CZAGSS-0761
  • Cena brutto info 11 zł
  • Cena netto info 8.94 zł
 Obudowa wentylatora 970.00.01.00.003
  • Cena brutto info 7.5 zł
  • Cena netto info 6.10 zł
 Osłona grzałki 970.00.01.00.002A
  • Cena brutto info 6.49 zł
  • Cena netto info 5.28 zł
 Pokrywa 970.00.00.002
  • Cena brutto info 15.5 zł
  • Cena netto info 12.60 zł
 Pokrywka 972.00.00.00.002
  • Cena brutto info 15.5 zł
  • Cena netto info 12.60 zł
 Śmigło 970.00.00.00.003/A – 4CZAGWE-0924
  • Cena brutto info 5.5 zł
  • Cena netto info 4.47 zł

Części do suszarek, z którymi przedłużysz żywotność swojego urządzenia

Twoja suszarka do żywności uległa awarii? Nie musisz od razu wymieniać jej na nowszy model. Być może uda się ją jeszcze naprawić. Wystarczy jedynie zdiagnozować usterkę i przystąpić do jej wyeliminowania. Pomocne okazać się mogą przy tym części zamienne do suszarek. Znajdziesz je właśnie w tej kategorii. Mamy dla Ciebie wiele różnorodnych produktów – począwszy od elementów obudowy, aż po podzespoły urządzenia. Z ich pomocą możesz przedłużyć żywotność swojego wyposażenia i tym samym uchronić swój budżet przed znacznym wydatkiem.

Części do suszarek do grzybów, których możesz potrzebować

Suszarki do grzybów, tak jak każde inne urządzenia, nie są niezniszczalne. Tym samym niekiedy, aby przywrócić im sprawne działanie, potrzebna jest odrobina ingerencji. Niespodziewanej awarii ulec może zwłaszcza korpus, który jest narażony na uszkodzenia mechaniczne. Z tego względu umieściliśmy go w naszej ofercie. Częstym problemem jest również niepoprawne działanie zespołu wentylacyjno-grzejnego. Niestety taka wada sprawia, że suszarka nie jest w stanie działać prawidłowo, gdyż odpowiednia wentylacja pełni kluczowe zadanie w całym procesie. Wspólnie rozwiążemy również ten problem, dostarczając Ci zarówno pojedyncze elementy wchodzące w jego skład, jak i gotowy zespół wentylacyjno-grzejny.

Płatności i dostawa

Pozostań z nami w kontakcie

telefonicznym od poniedziałku do piątku,
w godzinach 7:00-16:00

lub mailowym